Højsletgaard - Jagtbrugshundekennel

Aktuelle kuld

Information om alle hvalpekuld der opdrættes på Højsletgaard:

Alle Ruh. Hønsehunde-, Ruhårede Standard og Dværggravhundehvalpe bliver stambogsført i Dansk Kennel Klub.(DKK)Alle gravhundehvalpe bliver stambogført efter den størrelse som tæven til kuldet har. Gravhunde kan flyttes fra en størrelsesvariant til en anden efter 15 mdr`s alderen.
Westfalenterrie hvalpe bliver stambogført i Verband der Züchter und Freunde der Westfalenterrie (WZFWT e.V.) i Tyskland.

Alle hvalpe bliver chippet og registreret i Dansk Hunderegister.

Alle hvalpe bliver dyrlæge kontrolleret ved slutningen af deres 7 leveuge. De får 1 x vacc.(Parvovirus, hundesyge, leverbetændelse og parainfluenza) Se “Hvalpepakken” herunder. Der udføres dyrlægetjek, hvor der udfærdiges sundhedsbog med kontrol af psyke og almen sundhed, hjertelyd etc. Ingen hvalpe bliver overdraget hvis der forefindes fejl eller mangler.

Alle hvalpe får her på Højsletgaard den omsorg og pleje som kræves, for at de vil blive gode familie og evt jagthunde. De bliver socialiseret og stimuleret, således de er klar til at begå sig efter de er flyttet fra tæven og os.
Hvalpene bliver fodret med et kvalitets hvalpefoder, hvori der indgår alle de nødvendige vitaminer og mineraler for at danne gode og stærke knogler, tænder mm.
Efter dyrlæge anbefaling bliver hvalpene behandlet med ormekure.

Ved overdragelsen til hvalpenes nye familier gør vi således:

Købsaftale udfyldes og underskrives af sælger og køber i samråd. Fra 2018 er der tillæg i købsaftalen som gennemgåes af køber og sælger i samråd, inden godkendelse og underskrivelse af køber.
Der gives information om pasning og pleje af den nye hvalp, herunder infomation om fodring.
Pasningsvejledning udleveres.(oftest er denne sendt pr mail inden reservation af hvalp)
Fodervejledning udleveres.
Faktura udleveres.
Sundhedsbog udleveres og gennemgåes af køber og sælger i samråd.(Sundhedstjek med udfyldt sundhedsbog er foretaget af dyrlæge)
Vejledningen “Gode råd og information” fra kennel Hoejsletgaard udleveres.
12 kg Hike kvalitets hvalpefoder udleveres.
250 ml Lakseolie udleveres.
400 g trænings godbidder udleveres.
Hvalpetæppe udleveres.(tæppe som har lagt i hvalpekurven med duft af tæven/søskende).
1 x Basisvaccination mod Parvovirus, Hundesyge, Leverbetændelse og Parainfluenza er foretaget af dyrlæge lige inden hvalpene er 8 uger gamle. Ved dette dyrlæge besøg udfærdiges sundhedsbog, hvor dyrlægen tjekker hvalpene for fejl eller mangler, samt hvalpens psyke. Vi gør opmærksom på at stamtavle, reg. Dansk Hunderegister, chipmærkning,sundhedstjek, foder, lakseolie etc ikke er en del af hvalpen`s pris.

Som opdrætter forbeholder vi os ret til at fravige et salg af hvalp til hvalpekøbere, hvis der er fejl eller mangler ved den aktuelle hvalp eller køber og hvalp ikke matcher hinanden.

Som sælger påtager vi os intet økonomisk ansvar/forpligtelser når hvalpen er overdraget til køber. Dvs at køber selv skal påberegne udgifter til foder, vaccinationer, forsikringer,trimning, dyrlægeudgifter herunder udtrækning af tilbageholdte mælketænder mm. Vi gør opmærksom på at en færdig udviklet hund kan afvige i forhold til de størrelser der er angivet i racestandarden for den aktuelle race. Vi sælger ikke hvalpe/hunde til udstillings- eller avlsbrug.

favicon

Foto herover: Højsletgaards Quitana med sine ca 2 uger gamle hvalpe.
.
Quitana er blevet mor til 4 smukke hvalpe. Der blev født en brun han, Hercules og 3 tæver der er sorte m/brun, Hera, Hebe og Helena. Far til hvalpe er Højsletgaards Jägermeister.